En vacker sommardag med många tillfällen att sitta bekvämt med Ergolife-stolen

Ergolife-stolen

Nyheter

2017-05-18 Ergolife-stolen en stol att ta med!

Sommaren är här! Beställ en Ergolife-stol och sitt bekvämt!

Den bästa reklamen för Ergolife-stolen är nöjda kunder. För nedan ord är vi på Ergolife väldigt tacksamma och glada.

Hej!

Mitt namn är Michelle och jag har nyligen kommit hem från medeltidsveckan på Gotland. Det är nu andra året som jag är där, och nu måste jag bara skriva till er om stolen. Givetvis följde stolen med dit båda gångerna. Min kille har ju också en. Ni må tro hur många kommentarer vi fick. Folk blev så avundsjuka och undrade vart vi hade köpt dem. På Medeltidsveckan går MYCKET ut på att stitta, antingen på picknickar eller i timslångar köer till olika evenemang. Ofta sitter folk bara på marken. Många klagar över sittandet och att de skulle behövt stöd för ryggen. Så ser de oss med våra stolar som kan placeras överallt!

Då den är så lätt att ta med sig överallt så gör det ju att folk blir ännu mer lockade. Det största eventet på hela veckan är den stora eldshowen i Nordegravar. Det är en grop i gräs och den har olika nivåer. Folk sitter i de mest konstiga ställningar. Förra året var det 7000-8000 människor som satt från tidig morgon för att få de bästa platserna till showen som börjar 22:00. Själv har jag problem att sitta så länge så stolen är ett måste, och jag känner inga problem när jag har den.

Tack för att ni finns och tack för en stol som har hållit i över 8 år!

Mvh

Er mycket nöjda kund

Michelle Morrisson

Och även för dessa värmande ord från en annan kund är vi väldigt glada…

”Tusen tack för Ergolifestolen! Tack vare den kan jag deltaga i sammanhang jag aldrig skulle kunna vara i annars med min dåliga rygg. Varma hälsningar från en tacksam kund”

Se vår film om Ergolife och Ergolife-stolen. Det var en fantastisk sommardag som gav möjlighet att visa en del av Ergolife-stolens många olika användningsområden. Med Ergolife-stolen slipper du skavda armbågar och en trött rygg. Du kan sitta skönt på båten, utomhuskonserten, stranden, meditation eller i skogsgläntan. Ergolife-stolen är även perfekt för ridsport, simträning och bollsporter. Ergolife-stolen är anpassar sig efter din rygg och ger stolens bekvämlighet.

Tips! Läs om vår dubbelsydda fukttåliga filt! Filtar som säljs i butik är normalt 150 cm stora. Ergolife-filten är 200 x 150 cm stor. Så även fötterna får plats. Att den är dubbelsydd gör att man alltid ligger mjukt och skönt.

Ergolife-stolen är en mobil stol som du kan använda överallt där du känner att du vill få ryggstöd och sitta skönt. Ergolife-stolen passar som båtstol, meditationsstol, picknickstol, för klippan, mm…